FAE 500 U

Máte zájem o naše stroje nebo potřebujete poradit?

Vaše zpráva byla odeslána

Odpovíme Vám hned jak to bude možné.

Unikont Group
Zpět nahoru
Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, k poskytování funkcí sociálních médií a k analýze návštěvnosti. Informace o vašem používání našich stránek sdílíme také s našimi partnery v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy. View more
Cookies settings
Přijmout
Odmítnout
Zásady ochrany osobních údajů a souborů cookie
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Informace o zpracování osobních údajů

V souladu s čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů – dále také jen „Nařízení GDPR“) tímto poskytujeme zákazníkovi informace vztahující se ke zpracování jeho osobních údajů, které nám poskytl při registraci účtu v našem eshopu / objednání zboží v našem eshopu (dále jen „Osobní údaje“). 1. Správce osobních údajů Správcem Osobních údajů je společnost Unikont Group s.r.o., se sídlem Služeb 609/6, Malešice, 108 00 Praha 10, IČ: 411 93 113 (dále jen „Správce“), kterou lze v záležitostech souvisejících s osobními údaji kontaktovat na emailové adrese gdpr@unikont.cz . 2. Účel zpracování a právní základ pro zpracování 2.1 Základním účelem zpracování Osobních údajů je umožnit zákazníkovi objednat si zboží, které nabízíme v našem eshopu, a jeho následné dodání zákazníkovi a s tím související komunikace se zákazníkem. Právním důvodem pro toto zpracování je splnění smlouvy, kterou se zákazníkem objednávkou zboží uzavíráme. 2.2 Po ukončení smluvního vztahu se zákazníkem budeme některé Osobní údaje dále zpracovávat za účelem plnění archivační povinnosti, čímž budeme plnit naší právní povinnost. 2.3 Osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem obrany v případném sporu se zákazníkem, řešení reklamace podané zákazníkem a za účelem vymáhání případného našeho nároku vůči zákazníkovi. Jedná se o náš oprávněný zájem. 3. Příjemci osobních údajů 3.1 Osobní údaje můžeme předávat následujícím subjektům:
  • další společnosti ve skupině
  • naši zpracovatelé
4. Doba uložení osobních údajů 4.1 Osobní údaje budeme mít uloženy po dobu trvání smluvního vztahu se zákazníkem. 4.2 Po ukončení smluvního vztahu se zákazníkem budeme mít Osobní údaje uloženy po dobu stanovenou příslušnými právními předpisy a není-li tato doba stanovena, tak po dobu 5 let od ukončení smluvního vztahu se zákazníkem. 5. Práva zákazníků související se zpracováním osobních údajů 5.1 Zákazník má právo požadovat od Správce přístup k Osobním údajům, tzn. právo získat od Správce potvrzení, zda Osobní údaje jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, má právo získat přístup k Osobním údajům a k dalším stanoveným informacím. Dále má právo na opravu nepřesných nebo na doplnění neúplných Osobních údajů. 5.2 Pokud je dán jeden z důvodů uvedených v čl. 17 odst. 1 Nařízení GDPR a zároveň není splněna některá z podmínek uvedených v čl. 17 odst. 3 Nařízení GDPR, má zákazník právo na výmaz Osobních údajů. 5.3 Pokud nastane případ uvedený v čl. 18 odst. 1 Nařízení GDPR, má zákazník právo na omezení zpracování Osobních údajů. 5.4 Zákazník má také právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 Nařízení GDPR. 5.5 V případech zpracování Osobních údajů za účelem uvedeným v bodě 2.3 výše má zákazník právo vznést námitku proti zpracování Osobních údajů. V takovém případě bude povinností Správce prokázat závažné oprávněné důvody pro zpracování, jinak nebude dále osobní údaje zpracovávat. 5.6 Veškerá zde uvedená práva může zákazník uplatňovat prostřednictvím výše uvedeného emailového nebo telefonního kontaktu na Správce. 5.7 V případě, že se bude zákazník domnívat, že zpracováním Osobních údajů došlo k porušení Nařízení GDPR má právo podat stížnost u některého dozorového úřadu, zejména ve státě jeho obvyklého bydliště, místa výkonu jeho zaměstnání nebo místa, kde došlo k údajnému porušení. Tímto dozorovým úřadem pro Českou republiku je Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, Česká republika, IČ: 708 37 627, www.uoou.cz. Unikont Group s.r.o.
Save settings